xdaavi Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dziś rano zrestartowałem mi4 i ku mojemu zdziwieniu telefon uruchomił się w trybie awaryjnym (był widoczny napis u dołu ekranu) i nie było żadnej aplikacji zainstalowanej przeze mnie. Więc zrestartowałem ponownie i znowu uruchomił się w trybie awaryjnym. Później postanowiłem wejść do recovery i stamtąd uruchomić aktualną wersję systemu i telefon uruchomił się normalnie. Nigdy się z tym nie spotkałem, więc nie mam pojęcia o co chodzi.
Acid Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 A raz w to wszedłem. Sam nie wiem jak do tej pory. Wysłane z MI4
xdaavi Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja tez nie mam pojęcia, trochę o tym poczytałem i tryb awaryjny jest chyba w każdym telefonie, ale nie wiem do czego miałby służyć.
minemaniak1 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Jakby kogoś to interesowało, to w mi3 włącza się to przytrzymując menu w czasie włączania, w mi4 pewnie tak samo.
Ari93 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 W moich poprzednich telefonach włączało się trzymając "home" podczas uruchamiania. Tryb awaryjny ładuje normalnie system ale nie montuje partycji /data, tel wygląda jak świeżo po formacie. W praktyce... Nie wiem czy to kiedyś komuś bylo do czegos potrzebne ;P
Rekomendowane odpowiedzi