Sheol Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Witam Czy jest możliwość aby telefon był ustawiony na stałe w trybie oszczędzania baterii? Zawsze muszę to włączać ręcznie a po naładowaniu telefonu automatycznie się wyłącza co jest uciążliwe i niezrozumiałe dla mnie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Najpierw sprawdź czy to oszczędzanie wogòle coś daje... kiedyś jak się narzekało na szybko słabnącą baterię to większość pisała że winna jest funkcja oszczędzania i kazali ja wyłączyć na stałe....ale może to się już poprawiło nie wiem . Ja nie widzę i u siebie większych różnic z funkcją włączona czy wyłączoną. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheol Posted June 16, 2019 Author Share Posted June 16, 2019 Wydaje mi się, że tak, dlatego szukam porady jak tą opcję włączyć na stałe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts