Gzubik Opublikowano 7 Czerwca 2019 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Siedzę na globalnej wersji 10.2.9.0 i mam duży problem z wybudzaniem telefonu w kieszeni. W MIUI 9 był do wyboru tryb 'Pocket mode' a tutaj niestety nie występuje. Czy jest jakiś sposób żeby sobie z tym poradzić? Często mam sytuację że w kieszeni wpisuje mi samoczynnie hasło i po nieudanych próbach blokuje mi telefon na 30 sekund itp. Jest to strasznie irytujace. Spotkał się ktoś z tym problemem? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
stereo0 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) Tak spotkał. Telefon wykrywa nogę i próbuje się odblokować. Edytowane 8 Czerwca 2019 przez stereo0
markus420 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Dopóki nie rozwiążą tego problemu w sofcie, a mam nadzieję, że Xiaomi pochyli się nad tym problemem, znalazłem apke Pocket Screen Lock. U mnie się sprawdza. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
michal883 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Niestety mam to samo. Jak, że byłem zirytowany, kiedy nie dość, że mam telefon zablokowany na odcisk palca idę sobie i nagle słyszę klikane cyferki, sam się odblokował skubaniec... Muszę mu zrobićfull wipe i nie loguję się na żadne kopie zapasowe, konta xiaomi itp. Do puki nie przywracałem po wipe z kopii zapasowej chodził dobrze. Jak się człowiek zaloguje na te konta xiaomi wszystkie, a właśnie. Na alwaysondisplay jest cały czas ikonka palca. Studnę mocno 5x palcem na tło i ekran sam się odblokowuje. Może to zrobić także moja mama, której odcisk nie jest w bazie danych... Sprawdziłem, zainstalowując google pay i mama odblokowała sobie telefon i zapłaciła normalnie za obiad dzisiaj nie znając hasła Mogli by to poprawić, bo jest masakra...
Gzubik Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2019 Znalazłem sposób który trochę pomaga, pòki co dziś ani razu się nie spotkałem z odblokowaniem. Ja wyłączyłem AOD i wybudzenie poprzez podwójne tąpnięcie w ekran i jak dla mnie jest duża poprawa. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi