luksob Opublikowano 24 Maja 2019 Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) Cześć. Po aktualizacji opaski, przestały działać wibracje. Czy ktoś także ma ten problem? Czy po prostu opaska mogła się zepsuć? Wersja oprogramowania: 2.3.0.28 Edytowane 24 Maja 2019 przez luksob
zalko Opublikowano 24 Maja 2019 Opublikowano 24 Maja 2019 Nic z tych rzeczyMate 10 Pro / N&F pro/ MI band 3
luksob Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Opublikowano 24 Maja 2019 Na opasce znajomego także działa. Pozostaje w takim razie oddać ją na gwarancję.
madzionek291 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Witam, po ostatnim ładowaniu opaska przestała wibrowac. Miał ktoś taki problem? Sprawdzałam wszystkie uprawnienia ale nic nie pomaga.
akszyn Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Dnia 24.05.2019 o 14:29, luksob napisał: Na opasce znajomego także działa. Pozostaje w takim razie oddać ją na gwarancję. Ja z kolei mam przeciwnie gdyż jak bym nie ustawiał tak opaska nie chce wibrować (najnowszy firmware) nawet nie udało mi się włączyć wibracji w Notify & Fitness for Mi Band a ustawienia fabryczne z poziomu opaski nie pomogły + rozłączenie opaski (w mi fit) i nie przywracanie ustawień przy ponownym parowaniu Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez akszyn Szersze uzupełnienie wypowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi