Krzysztof 75 Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Witam. Redmi note 5 za każdym razem kiedy się chce zalogować do Facebooka nie pozwala mi tylko coś mieli. Zawsze przy drugiej próbie odpala aplikację. To samo jest kiedy chce się wylogować. Proszę o pomoc . Dziękuję
piotrino Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Witam. Redmi note 5 za każdym razem kiedy się chce zalogować do Facebooka nie pozwala mi tylko coś mieli. Zawsze przy drugiej próbie odpala aplikację. To samo jest kiedy chce się wylogować. Proszę o pomoc . Dziękuję Odinstaluj całkowicie Facebooka, i zainstaluj na nowo..... I sprawdź czy problem nadal występuje....Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka 1
Krzysztof 75 Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Opublikowano 14 Maja 2019 Witam. Robiłem już to wielokrotnie. Zawsze po przeinstalowaniu przez kilka lub kilkanaście logowań jest ok. Później problem powraca. To jedyna rzecz która nie chodzi jak powinna w tym tel. Jakieś rozwiązanie? Pozdrawiam
piotrino Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Witam. Robiłem już to wielokrotnie. Zawsze po przeinstalowaniu przez kilka lub kilkanaście logowań jest ok. Później problem powraca. To jedyna rzecz która nie chodzi jak powinna w tym tel. Jakieś rozwiązanie? PozdrawiamTo przychodzą mi dwa rozwiązania:1 ) poszukanie jakiegoś zamiennika na przykład lite zamiast w Facebooka2) przywrócenie telefonu do ustawień fabrycznych ale to ostatecznośćMożna spróbować poczekać na nową aktualizację Facebooka i sprawdzić znowu logowania do niej.spróbuj także ściągnąć tą samą aplikacje na inny telefon i potestuj na drugim telefonie.... Z tego wywnioskujesz czy to wina samej aplikacji czy telefonu (choć tutaj wątpię czy to jest wina telefonu)Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Krzysztof 75 Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Opublikowano 14 Maja 2019 Dziękuję za radę. Będę cierpliwie czekał na aktualizację.
Nezumi Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Wygląda jak jakiś bug w apce. Zamiast co chwilę reinstalować, próbuj czyścić dane apki i zobacz, czy to pomoże. Prawdopodobnie apka FB ma znowu wylew...
Krzysztof 75 Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Opublikowano 14 Maja 2019 Dzięki. Spróbuję Napisze czy pomogło. Pozdrawiam
Krzysztof 75 Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Opublikowano 14 Maja 2019 Dane wyczyściłem i nic ale po zmianie rodzaju logowania ( z hasła na dotyk zdjęcia ) śmiga jak ta lala. Loguje i wylogowuje się szybko i za pierwszym razem. Dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam
mrosi Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi