Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Redmi note 5 za każdym razem kiedy się chce zalogować do Facebooka nie pozwala mi tylko coś mieli. Zawsze  przy drugiej próbie odpala aplikację. To samo jest kiedy chce się wylogować.  Proszę o pomoc .

Dziękuję

Opublikowano
Witam.
Redmi note 5 za każdym razem kiedy się chce zalogować do Facebooka nie pozwala mi tylko coś mieli. Zawsze  przy drugiej próbie odpala aplikację. To samo jest kiedy chce się wylogować.  Proszę o pomoc .
Dziękuję

Odinstaluj całkowicie Facebooka, i zainstaluj na nowo..... I sprawdź czy problem nadal występuje....

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Opublikowano

Witam. 

Robiłem już to wielokrotnie. Zawsze po przeinstalowaniu  przez kilka lub kilkanaście logowań jest ok.  Później problem powraca. To jedyna rzecz która nie chodzi jak powinna w tym tel. 

Jakieś rozwiązanie?

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam. 
Robiłem już to wielokrotnie. Zawsze po przeinstalowaniu  przez kilka lub kilkanaście logowań jest ok.  Później problem powraca. To jedyna rzecz która nie chodzi jak powinna w tym tel. 
Jakieś rozwiązanie?
Pozdrawiam
To przychodzą mi dwa rozwiązania:
1 ) poszukanie jakiegoś zamiennika na przykład lite zamiast w Facebooka
2) przywrócenie telefonu do ustawień fabrycznych ale to ostateczność

Można spróbować poczekać na nową aktualizację Facebooka i sprawdzić znowu logowania do niej.spróbuj także ściągnąć tą samą aplikacje na inny telefon i potestuj na drugim telefonie.... Z tego wywnioskujesz czy to wina samej aplikacji czy telefonu (choć tutaj wątpię czy to jest wina telefonu)

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wygląda jak jakiś bug w apce. Zamiast co chwilę reinstalować, próbuj czyścić dane apki i zobacz, czy to pomoże. Prawdopodobnie apka FB ma znowu wylew...

Opublikowano

Dane wyczyściłem i nic ale po zmianie rodzaju logowania ( z hasła na dotyk zdjęcia ) śmiga jak ta lala. Loguje i wylogowuje  się szybko i za pierwszym razem. Dzięki za podpowiedzi.

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...