Skocz do zawartości
  • 0

Co ciągle usypia mi Signal???

Pytanie

Opublikowano

Coś ciągle powoduje że aplikacja signal zamiast działać w tle jest notorycznie usypiana. wydaje mi się że po ustawiałem już wszystko co się da ustawiłem prawo signal do powiadomień ustawiłem start in background ustawiłem pozwolenia wyłączyłem optymalizację MIUI aplikacja w ustawieniach baterii jest pokazywana jako działająca w tle ale tuż po wyłączeniu ekranu i ponownym włączeniu aplikacja pokazana jest w grupie uśpionych.

gdy ktoś dzwoni na signal w ogóle nie słyszę połączenie dopiero gdy uruchomię signal ręcznie dostaje wiadomość że ktoś próbował się dodzwonić.

proszę Was o pomoc Jak poradzić sobie z tym problemem żeby signal mógł działać w tle tak samo jak inne aplikacje wszędzie ustawiam pozwolenia nakładam kłódki tak żeby aplikacje nie mogły być zabijane a jednak ciągle coś je zabija

Telefon Pocophone F1, MIUI wersją 9.4.26

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Brat ma od 2 dni redmi note 7 i jak mu instalowałem signala pierwszy raz, to wyskoczył jakiś komunikat o niezgodności zarządzania baterią. Również nie przychodziły żadne powiadomienia jak telefon był uśpiony. Po 30mintach walki i przejrzeniu wszystkich opcji, odinstalowałem signala i zainstalowałem jeszcze raz. Od tamtego momentu wszystko działa normalnie.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka