zajec Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Witam! słuchajcie mam bardzo dziwny problem z MI6. Telefon sam z siebie zaczął się restartować. Nie upadł, nie został zalany, zawsze w case. System to MIUI 9.4.18. Wszystko działało dobrze, dziś po wykonanym połączeniu wyłączył się i wpadł w pętle. Uruchamia się (wibracja) pojawia się logo MI i reset i tak w kółko. Ktoś miał podobnie ? Nie mogę wejść w TWRP (uruchamiam pojawia się logo TWRP i następuje reset, tak samo FASTBOOT). Proszę o podpowiedź co robić ?
veg Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Dnia 29.04.2019 o 18:57, zajec napisał: Witam! słuchajcie mam bardzo dziwny problem z MI6. Telefon sam z siebie zaczął się restartować. Nie upadł, nie został zalany, zawsze w case. System to MIUI 9.4.18. Wszystko działało dobrze, dziś po wykonanym połączeniu wyłączył się i wpadł w pętle. Uruchamia się (wibracja) pojawia się logo MI i reset i tak w kółko. Ktoś miał podobnie ? Nie mogę wejść w TWRP (uruchamiam pojawia się logo TWRP i następuje reset, tak samo FASTBOOT). Proszę o podpowiedź co robić ? I jak? Udało Ci się naprawić problem. Mam to samo u siebie.
Jazz Opublikowano 9 Czerwca 2021 Opublikowano 9 Czerwca 2021 Panowie, mam podobny problem. Wczoraj w środku nocy MI6 żony wpadł w podobną pętlę. Wibra, która nas obudziła, logo MI i reset. To samo dzieje się, gdy wejdą w TWRP lub fastboot, więc próba flashowania skończy się fiaskiem. Zastanawiam się czy to nie jakiś problem hardwareowy, np. z przyciskiem włączania.
Rekomendowane odpowiedzi