AgaaBlondi Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Witam, od ponad 2 tygodni jestem posiadaczką Redmi 6a. Wszystko działa świetnie poza jedną irytująca sprawą. Prowadząc rozmowę bardzo często samoistnie wyłącza się mikrofon - ja słyszę rozmówcę, niestety rozmówca nie słyszy mnie. Innym przypadkiem jest sytuacja, gdy połączenie samo się urywa i nagle telefon łączy mnie z losowo wybraną osobą z kontaktów. Czy jest to wina telefonu/systemu czy też może operatora? Pozdrawiam
Nezumi Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Spróbuj przywrócić do fabrycznych i/lub aktualizować. Jeżeli po tym dalej będzie problem, oddałbym na gwarancję/rękojmię.
norek76 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Opublikowano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Witam Mam podobny problem jak AgaaBlondi. "Prowadząc rozmowę bardzo często samoistnie wyłącza się mikrofon - ja słyszę rozmówcę, niestety rozmówca nie słyszy mnie". Jednak za sekundę lub dwie znowu rozmówca mnie słyszy. Edytowane 3 Czerwca 2019 przez norek76 korekta
Rekomendowane odpowiedzi