Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Używam ich od ok 2 tygodni. Jeżeli chodzi o jakość i wykonanie to za taką cenę ( ok 138 zł ) dla mnie sprzęt bomba. Zamówione z aliexpress. Jakość dźwięku dobra ( głębi basów i dźwięku w nich nie uświadczysz ),to nie jest sprzęt dla audiofilów. Do słuchania audiobooków i muzyki w pracy nadaje się idealnie. W uszach leżą bardzo dobrze, nie wypadają. Ich biały kolor powoduje że wszyscy myślą że mam watę w uszach :(. Responsywność na dotyk bardzo dobra. Komunikaty po chińsku ( uczę się ich rozpoznawać). Jakość dźwięku podczas rozmów dobra. Możliwość uruchomienia asystenta Google poprzez dotyk ( świetna sprawa). Nie wiem od czego to zależy ale raz działają na dużym zasięgu ok 20 m w linii prostej a raz przy odległości 3m glupieją. Po wyciągnięciu z etui(power bank) samoczynnie łącza się z telefonem lub innym urządzeniem z którym są sparowane. Za takie pieniądze polecam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

hej, a jaka jest różnica pomiędzy mi airdots i redmi airdots. 

Z tego co wiem, mi są znacznie lepsze, natomiast sprzedawcy często wykorzystują podobną nazwę i piszą o mi airdots a w opisie o redmi. 

Chciałbym na 100% kupić mi, mimo, że są trochę droższe, ktoś poleci jakiś link?(najlepiej w polsce/eu) link, który jest w 1 poscie wygląda na mi ale jak tylko zmieni się kolor na czarny mamy redmi. 

z góry dzięki

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Mi airdots występują tylko w kolorze białym a redmi tylko w czarnym redmi są w biało niebieskim pudełku a mi są w bialym

A czy mi airdots mają noise canceling? 

Opublikowano

Redmi ( czarne ) panel dotykowy fizyczny ( musisz wcisnąć aby wydać jakieś polecenie ) dźwięk ok, YOUTH EDITION, zawsze białe, lepsza wersja z panelem DOTYKOWYM. Głębsze tony ciut lepszy dźwięk. Żona posiada redmi a ja posiadałem Xiaomi.

Wysłane z mojego GM1910 przy użyciu Tapatalka

Mi airdots występują tylko w kolorze białym a redmi tylko w czarnym redmi są w biało niebieskim pudełku a mi są w bialym
A czy mi airdots mają noise canceling? 

Nie posiadają. Jakość rozmów średnia.

Opublikowano

Nie no w komunikacji miejskiej jak najbardziej się sprawdzą. Super sprawa do autobusu na rower itp. To były moje pierwsze słuchawki i byłem z nich zadowolony.

Opublikowano (edytowane)

To link do słuchawek https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/sluchawki/wszystkie-sluchawki/xiaomi-mi-true-wireless-earbuds-17548?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjw-YT1BRAFEiwAd2WRtro7jUQovruGz1nSXv_J4GP9IANqVkrREaeQHyvZH4MVreZ0M7ZGMhoCsoIQAvD_Bw

Czyli warto kupić bo dzisiaj jadę do sklepu i nadal nie jestem pewien i jak z tymi rozmowami jest tak że nic kompletnie nie słychać czy można rozmawiać jeszcze jedno czy wypadają

Edytowane przez Oli
Opublikowano

Jeżeli chodzi o jakość to na wysokim poziomie. Jakość rozmów jak dla mnie słaba ale to jest kwestia gustu. Umiejscowienie w uszach jest bardzo pewne i nie wypadają. Używałem ich na spacery i rower w terenie także ok