bonczas Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Witam! Mam problem, zainstalowałem magiska, google pay działało przez jakiś tydzień, później bez zadnego komunikatu ze karta nie działa czy coś w tym stylu, po prostu przy płaceniu wyskakuje błąd że nie mogę już płacić tą aplikacją. Reinstall i magisk hide nie pomaga. Dodam jeszcze, że nie użyłem magisk hide dopóki nie wywalało błędu. SafetyNet poprawny. Jakieś propozycje?
bonczas Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2019 10 hours ago, Pietr said: Wypróbuj magisk canary To jest zamiast magiska czy moduł do niego?
Pietr Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @bonczas podepnij kartę po prostu. Jak się podepnie to będzie musiała działać. 1
mrosi Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Temat wałkowany od miesiąca, a Ty śmiecisz na Forum nowym wątkiem...: https://miuipolska.pl/problem-z-platnosciami-nfc-na-romie-xiaomi-eu-miuipolska/
Rekomendowane odpowiedzi