Piotr Zamerski Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam czy w systemowej przeglądarce www pod MIUI 6 można jakoś ustawić szybkie wybieranie stron jak w MIUI 5 czy w Operze? Szukałem w opcjach i nic takiego nie znalazłem, a korzystanie z zapisanych zakładek nie jest dla mnie tak wygodne jak szybkie wybieranie. Wysłane z mojego HM NOTE 1LTEW przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Można i nie można. W sensie my zablokowalismy tę możliwość i czekamy aż MIUI wymyśli coś co nie będzie waliło chińskiego do przeglądarki. Wysłane z MI4
Piotr Zamerski Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 No właśnie chrome, opera itp. Jak dla mnie właśnie największy atut MIUI to to że w ramach systemowych aplikacji ma się super wygodne w użyciu i ładne aplikacje i nic więcej mi nie trzeba, a tu psikus w MIUI 6 i jeszcze brak szybkiego wybierania. A jak sądzisz długo może potrwać nim się pokaże? Wysłane z mojego HM NOTE 1LTEW przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi