Mefiu08 Posted March 14, 2019 Share Posted March 14, 2019 Witam serdecznie wszystkich mam problem z moim Xiaomi redmi 5 note którego mam pol roku mianowicie zmienia mi on tresc sms w ciągu dnia zdąży się raz dziennie albo i nawet 2 i 3 szukałem cos w ustawieniach próbowałem cos pozmieniać wyrobiłem duplikat kart sim bo myślałem ze to może wina sieci karty niestety nie pomogło może ktoś miał podobny problem albo zna rozwiązanie jest to bardzo meczące pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
saataniel Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 Hard reset zrób Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mefiu08 Posted March 15, 2019 Author Share Posted March 15, 2019 A jak się robi hard reset kombinacja klawiszy czy tam w opcja jest przywróć ustawienia fabryczne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saataniel Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 Przywróć ustawienia fabryczne , pamiętaj że stracisz dane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts