piootrek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nie znalazlem niczego podobnego a mam pare pytan odnosnie bekapu. Cos mi mi3 zaczal swirowac, zdarza sie, ze dotyk sam dziala i lata po ekranie. Chcialbym zresetowac dane i ponownie zainstalowac rom. To wystarczy prawda? W sumie najbardziej zalezy mi na wiadomosciach i zdjeciach. Kontakty sa zintegrowane z guglem. Zrobilem backup w mi phone menager, ale za bardzo nie rozumiem co zawiera ta kopia. Ktos cos wie moze? A moze po prostu zrobic go titanium backupem? Wipe data wyczysci tez wewnetrzna pamiec, prawda? Jak robicie backup? Z gory dzieki za jakakolwiek odp. Pzdr.
Acid Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Przez aplikację Kopia MIUI....? Wysłane z MI4
piootrek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2014 O, nawet o tym nie wiedzialem. Zssynchronizowalem. Wipe data sie da jakos zrobic z poziomu telefonu? Nie wywali to internal storage?
Acid Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Czy kolega w ogóle wchodzi czasem w Ustawienia? Taka niebieska ikonka na pulpicie. Wszystko tam jest. Tylko trzeba poszukać.
piootrek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2014 Kolega poszukal i kolega znalazl. Temat do kosza. Podziekowal.
Numb Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi