Bugi_Beng Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 Cześć Użytkuje smartwatch Fossil Q Marshall i niestety ale mi 8 traci połączenie albo połączenie się zawiesza bo nie dostaje powiadomień na zegarek po jakimś krótkim czasie. Przejąłem już wszystkie ustawienia w Wear OS i ciągle jest to samo. Wcześniej miałem Samsung S8 plus i wszystko śmigało jak trzeba. W mi 8 bez przerwy muszę go parować w nieskończoność chodzisz mam zapisane w używanych urządzeniach to powiadomienia wymierają po chwili i na zegarku sygnał o braku połączenia
Nezumi Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 Wrzuć wearOS do autostartu i zablokuj przed czyszczeniem...
Bugi_Beng Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Opublikowano 25 Lutego 2019 Dodałem do autostartu, nie wiem jak zablokować czyszczenie ale wyłączyłem oszczędzanie baterii dla Wear Os, i dałem wszystkie możliwe uprawnienia i jak na razie od godziny jest cały czas połączenie jak do wieczora będzie trzymało to dzięki na pomoc i temat do zamknięcia.
Nezumi Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 Aby zablokować, otwierasz ostatnio używane apki, przytrzymujesz apkę które Cię interesuje, a następnie klikasz ikonkę kłódki. 1
Bugi_Beng Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Opublikowano 25 Lutego 2019 Zrobione i jak narazie ikona ze skreśloną chmurką w zegarku się nie pojawia tzn. że połączenie jest cały czas. Dzięki Zegarek i telefon nie zrywają połączenia, więc uznaje że działa. Nie wiem co dokładnie pomogło ale zrobiłem: - blokada przed wyłączeniem (Wear Os) - wyłączenie oszczędzania baterii (Wear Os) - włączyłem autostart (Wear Os)
Nezumi Opublikowano 26 Lutego 2019 Opublikowano 26 Lutego 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi