Foxiuu Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Cześć. Mam problem w swoim mi6 mianowicie pojawiające się powiadomienia chrome typu: Wygrałeś iphone X itp. Czy to jakiś wirus czy coś? Jak się tego pozbyć?
Deasty Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zmień soft albo wgraj od nowa. Prawdopodobnie wirus Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Foxiuu Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Opublikowano 10 Lutego 2019 Korzystam z globala MIUI 10, android 8.0. Jak wgrać od nowa nie tracąc ustawień i aplikacji?
Kamil Kupiec Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Adguard premium sobie ściągnij albo kup.
poziomek90 Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 On 2/10/2019 at 12:59 PM, Foxiuu said: Cześć. Mam problem w swoim mi6 mianowicie pojawiające się powiadomienia chrome typu: Wygrałeś iphone X itp. Czy to jakiś wirus czy coś? Jak się tego pozbyć? Wystarczy wyłączyć wszystkie powiadomienia od Chrome albo tylko te których nie potrzebujesz. Robi się to w prawym górnym rogu (trzy kropki)>ustawienia>powiadomienia>na dole masz strony, z których zgodziłeś się na powiadomienia
Rekomendowane odpowiedzi