Soplus Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Mam dziwny problem z BT. Zawsze po nocy (i to najczęściej w tej samej lokalizacji) BT szaleje, co chwila się włącza i wyłącza. Przy ustawieniu oszczędzania energii on/off nie ma różnicy. Dopiero reset komórki pomaga. Druga sprawa to instalacje GP, nie pobierają się całe albo pobierają i nie instalują i to tż w 99% dotyczy sytuacji kiedy jestem w domu. WTF??
Kamil Kupiec Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Bt zobacz które apki maja do niego dostęp. Zazwyczaj yanosik sam włącza. A co do gp to wyczyść dane aplikacji u mnie kiedyś pomogło.
Soplus Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2019 Yanosikowi wyłączyłem dostęp do BT w ustawieniach aplikacji. GP czyściłem parokrotnie.
Kamil Kupiec Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 W uprawnieniach wyłącz bluetooth.
Soplus Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) Jest wyłączony w uprawnieniach. Edytowane 28 Stycznia 2019 przez Soplus
Soplus Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2019 Mam nieodparte wrażenie, że wszystkie problemy są tylko wtedy, gdy jestem w domu. W ciągu dnia wszystko działa, aktualizuje się itp. Po powrocie do domu nic nie mogę zaktualizować...
Kamil Kupiec Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Może wina routera? Spróbuj go zresetować albo zmienić kanał. Używasz jakiegoś blokera reklam?
Soplus Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2019 Przy wyłączonym Wifi na transmisji danych jest to samo. Blokera nie mam.
Kamil Kupiec Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 To dziwne a jaki system masz?
Kamil Kupiec Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Pozostaje mi flash i czysty rom.
Soplus Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Tak mi się właśnie wydaje. Ewentualnie full wipe zrobię. Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Soplus
Soplus Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Opublikowano 7 Lutego 2019 Kurcze, jestem święcie przekonany, że problemy są tylko i wyłącznie w moim domu. Byłem teraz 2 dni poza nim i z telefonem nic złego się nie działo. WTF????
RSL Opublikowano 7 Lutego 2019 Opublikowano 7 Lutego 2019 33 minuty temu, Soplus napisał: Kurcze, jestem święcie przekonany, że problemy są tylko i wyłącznie w moim domu. Byłem teraz 2 dni poza nim i z telefonem nic złego się nie działo. WTF???? Ostatnio u kolegi na Samsungu S8 włączał się samoczynnie odtwarzacz muzyki, ale tylko wtedy, gdy przychodził do budynku w którym pracujemy. Może to jest ta sztuczna inteligencja?
Rekomendowane odpowiedzi