Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam problem z telefonem, a konkretniej problem ma moja młodsza siostra, w zeszłym roku zakupiliśmy Xiaomi Redmi 4 Note na Allegro, wszystko pięknie ładnie, utworzyła konto na gmailu, hasło i tak dalej, jednakże przedwczoraj coś nacisnęła, nie mam bladego pojęcia co, po czym telefon prawdopodobnie uznał, że jest kradziony, nic nie da się zrobić, a telefon woła o hasło. No i tutaj zaczynają się schody, metodą prób i błędów w końcu dotarłem do tego, jaki e-mail miała przypisany, żeby ewentualnie hasło odzyskać (którego notabene nie pamiętała), jak się okazało ów e-mail (gmail) został usunięty przez Google (że niby problemy z wiekiem - tak tłumaczyła). I teraz tak - czy jest możliwość by w jakikolwiek inny sposób odzyskać hasło? Skoro nie mogę dostać się na przypisany e-mail? Dodam, że próbowałem już przez jakiś support, smsy weryfikacyjne i te sprawy - Xiaomi uznało, że podałem zbyt mało informacji, by zweryfikować prawdomówność, bo praktycznie znałem tylko mail, model, lokalizację oraz IMEI spisany z pudełka. Nagadałem się - ale da się to jakoś odblokować?

Opublikowano

Jeżeli zablokowała konta Googla, to musisz pisać do supportu Googla, jeżeli zablokowała coś na MiAcc, to musisz zalogować się na i.mi.com i to... odkręcić, niestety, aby tam odzyskać hasło znowu musisz podać mail, który według tego co piszesz został usunięty, więc, wygląda na to, że musisz zacząć od supportu Googla i przywrócenia adresu email. Jeżeli chodzi o blokadę FRP Google, to blokadę taką można zdjąć poprzez PC, co i jak znajdziesz w Google.