Wolkowaty Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Witam, tak jak w temiacie Jestem posiadaczem telefonu Xiaomi Mi 6 z czytnikiem z przodu i nałożyłem szkło hartowane na telefon i przestały mi działac boczne dolne przyciski - oddałem telefon do serwisu i wystarczyło, że zdjęli szkło hartowane i problem zniknął. Zakupiłęm tym razem szkło 3D ( w załączniku) i po nałożeniu znów nie działają dolne boczne klawisze..
Kamil Kupiec Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Używałem różnych szkieł i żadnego problemu nie było. Te szkło ma klej na ramce czy całej powierzchni?
Wolkowaty Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2019 i tak i tak Próbowałem na całej powierzchni oraz zwykle
Kamil Kupiec Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 A może winny jest czujnik zbliżeniowy i blokuje klawisze? Zobacz z naklejonym szkłem *#*#64663#*#**i wejdź w proximity sensor i zobacz czy reaguje.
Wolkowaty Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2019 Reaguje ale jak naloze szkło to juz nie działają dolne klawisze
Esperer Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Ktoś zna SKUTECZNY sposób na rozwiązanie problemu samoczynnego włączania się przycisku wstecz i menu? Ja już dostaję obłędu. Teraz jeszcze czasem mi się latarka włącza. Szału dostajęWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Esperer Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Nie ma znaczenia soft. Na każdym jest tak. To mechaniczny problem.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Kamil Kupiec Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Skoro mechaniczny to jak ci ktoś pomoże na forum? Wymień panel dotykowy i tyle.
Esperer Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgadujesz, czy wiesz? Pytam o skuteczny sposób i byłoby miło, gdyby odpowiedział ktoś, kto wie. Kto sobie poradził. Za pomocą serwisu, czy też samodzielnie. Jak zapytałeś o soft, to od razu wiedziałem, że piszesz dla pisania. Bo gdybym powiedział Global, to co byś mi doradził? A jak Miui Pro, to co innego niż przy Globalu?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Kamil Kupiec Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Na customach jak miałem ustawione ubijanie przez przytrzymanie wstecz to czasami samo ubijało przy pojedynczym naciśnięciu. Możesz napisać do micenter to ci lepiej podpowiedzą w kwestii sprzętowej.
Rekomendowane odpowiedzi