Forgotten Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Witam, dzisiaj zaktualizowałem MIUI do wersji 10.2.2.0 na swoim Redmi 6A. Wszystko cacy tylko irytuje mnie nowy nav bar. Da się jakoś przywrócić stary bez bawienia się w zewnętrzne aplikacje? Jeśli muszę coś pobrać to proszę o link. Nowy pasek nawigacji bardzo mnie irytuje swoim wyglądem dlatego proszę o szybką pomoc. Jest to mój pierwszy post więc jeśli umieściłem go w złym dziale to proszę o wyrozumiałość. Było tak: A jest tak:
sp4ubw Opublikowano 17 Stycznia 2019 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Wczytaj dowolny motyw ze starym paskiem i jeśli nie będzie pasował jako motyw to wybierz ten co masz obecnie i następnie wybierz navbar z zainstalowanego. Będziesz miał taki jak chcesz.
Forgotten Opublikowano 17 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2019 Mógłbyś 6 minut temu, sp4ubw napisał: Wczytaj dowolny motyw ze starym paskiem. Mógłbyś mi znaleźć taki motyw? Bo nie mogę nigdzie znaleźć takiego
mrosi Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi