dan95 Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 witam, Od pewnego czasu miałem problem z niektórymi aplikacjami, najczęściej snapchat i sklep play, mój telefon to Redmi note 2, miałem miui 7 oryginalnie,ale postanowiłem wgrać miui 9 myśląc żę będzie wszystko fajnie i zacznie wszystko hulać, niestety nie, najpierw chcąc pobrać coś ze sklepu nie mogę go uruchomić, wyskakuje komunikat, że aplikacja jest niezainstalowana, po restarcie telefonu, działa ale tylko przez chwilę i nawet w czasie pobierania zamyka się i już nie można uruchomić aplikacji dopiero ponowne właczenei telefonu sprawia że aplikacja zaczyna działać, zrobiłem nawet całkowite przywrócenie do ustawień fabrycznych, niestety problem nadal występuję, co mam w tej sytuacji czynić? Myślałem już o powrocie do miui 7 ale nigdzie nie moge znaleźc instalatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Przejrzeć forum, w szczególności dzial Redmi Note 2... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts