Adam45 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Witam Ostatnio zauważyłem w swoim pocofone taką sytuację. Jak udostępniam internet i to niezależnie czy przez wifi czy usb wszystko działa poprawnie gdy telefon jest wybudzony. W momencie gdy telefon zostaniu uśpiony i wyłączy się ekran internet przestaje być udostępniany. Czy to się gdzieś ustawia żeby internet był udostępniany cały czas? niezależnie od stanu telefonu?
Shamoth Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) Pewnie to idzie tak Panel Sterowania>>Bateria>>Menu i tam masz rozwijaną opcje wyłączenia danych komórkowych po jakimś czasie od wyłączenia/uśpienia telefonu... Nie zaszkodzi też w Opcjach Programisty zaznaczyć pole dane komórkowe zawsze aktywne. Edytowane 15 Stycznia 2019 przez Shamoth 1
Adam45 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2019 (edytowane) Dzięki teraz działa Mam jeszcze jeden problem Po aktualizacji do androida 9 i miui 10 przestała działać aplikacja wysyłająca sms-y.Przy 8-smym androidzie było dobrze. Czy najnowszy android blokuje wysyłanie sms przez aplikacje a może są jakieś ustawienia które trzeba zmienić ? Nie jest to systemowa aplikacji sms ta działa poprawnie tylko aplikacja którą steruję alarmem w mieszkaniu . Przy każdym wysłaniu komendy jest komunikat "brak sieci" Aplikacja ma wszystkie uprawnienia przyznane a jednak nie działa.Instalacja od nowa, wyczyszczenie starych danych nie pomaga. Wygląda tak jakby system albo nakładka blokowała jej działanie. Edytowane 16 Stycznia 2019 przez Adam45
uremytoy Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jakiś czas temu czytałem o tym, że Google zmienia politykę w sprawie uprawnień do zarządzania smsami. Może już to wprowadzili Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 19 Stycznia 2019 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi