Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Ostatnio zauważyłem w swoim pocofone taką sytuację. Jak udostępniam internet i to niezależnie czy przez wifi czy usb wszystko działa poprawnie gdy telefon jest wybudzony. W momencie gdy telefon zostaniu uśpiony i wyłączy się ekran internet przestaje być udostępniany. Czy to się gdzieś ustawia żeby internet był udostępniany cały czas? niezależnie od stanu telefonu?

Opublikowano (edytowane)

Pewnie to idzie tak Panel Sterowania>>Bateria>>Menu i tam masz rozwijaną opcje wyłączenia danych komórkowych po jakimś czasie od wyłączenia/uśpienia telefonu...
Nie zaszkodzi też w Opcjach Programisty zaznaczyć pole dane komórkowe zawsze aktywne.

Edytowane przez Shamoth
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Dzięki teraz działa :)  Mam jeszcze jeden problem  Po aktualizacji do androida 9 i miui 10 przestała działać aplikacja wysyłająca sms-y.Przy 8-smym androidzie było dobrze. Czy najnowszy android blokuje wysyłanie sms przez aplikacje a może są jakieś ustawienia które trzeba zmienić ?  Nie jest to systemowa aplikacji sms ta działa poprawnie tylko aplikacja którą steruję alarmem w mieszkaniu . Przy każdym wysłaniu komendy jest komunikat "brak sieci" Aplikacja ma wszystkie uprawnienia przyznane a jednak nie działa.Instalacja od nowa, wyczyszczenie starych danych nie pomaga. Wygląda tak jakby system albo nakładka blokowała jej działanie.

Edytowane przez Adam45
Opublikowano

Jakiś czas temu czytałem o tym, że Google zmienia politykę w sprawie uprawnień do zarządzania smsami. Może już to wprowadzili

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...