crimlee Posted January 8, 2019 Share Posted January 8, 2019 Chciałbym się dowiedzieć czy telefony Xiaomi wspierają możliwość połączenia się z telewizorami smart? Mam na myśli to, czy istnieje możliwość i czy są takie aplikacje, które pozwalają na udostępnianie ekranu telefonu na TV (ostatnio znajomy pokazał mi taką aplikacje na Samsungu, Smart View) i czy jest możliwość sterowania telewizorem z takich aplikacji (np. czy można wykorzystać telefon do wpisywania fraz w wyszukiwarce youtube w tv?). Jeśli Xiaomi wspierają takie funkcje, to czy wszystkie modele czy tylko jakieś konkretne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalapollo Posted January 19, 2019 Share Posted January 19, 2019 Ja korzystam z aplikacji Smart view na xiaomi i nie ma problemu tylko trzeba mieć telewizor od SamsungaWysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alucard Posted January 20, 2019 Share Posted January 20, 2019 Mój już stary redmi 3 ma wi-fi display więc raczej nie ma z tym problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts