trumanshow Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Witam wszystkich chciałem opisać taki problem Posiadamy z żoną telefony Redmi Note 4X oboje .U niej występuje problem z płatnościami w Google Play czyli nie można dodać karty debetowej do konta .W banku opcja odblokowana płatnościami w internecie ,my.paysafecard, ani karty podarunkowej absolutnie nic nie idzie dodać wyskakuje napis "transakcja odrzucona nieprawidłowa forma płatnośći OR-CCSEM-O5. W sklepiku Google Play w ustawieniach jest napisane że "Urządzenie nie jest certyfikowane .zrobiłem takie coś https://pl.beogradionica.com/how-to-fix-device-is-not-certified-by-google-error-on-android237 ale nic to nie dało nadal jest bez certyfikatu wszystko w sklepiku działa Wszystkie dane karty wpisane prawidłowo zaznaczam Ona posiada Miui 9.3 xiaomi.eu 8.2.1 bootloader odblokowany , recovery zainstalowane , nie ma roota .Chciałem dodać kartę swojego banku do jej konta i niestety nie da rady transakcja odrzucona. Ale jej kartę na swoim telefonie na moim koncie w Google Play dodać mogę tak samo ,my.paysafecard. Ja posiadam Miui 10.3.xiaomi.eu 9.1.3 wczoraj aktualizowałem. Pomyślałem skoro moje urządzenie jest certyfikowane założę drugi profil na moim telefonie i dodam, nic bardziej mylnego po dodaniu profilu przełożeniu karty SIM i zalogowaniu w google play na jej konto znowu nie można dodać płatności kartą debetową ,my.paysafecard. Jak to jest że że jej konto Google play nie przyjmuje żadnej płatnośći obojętne na jaki telefonie a ja mogę dodać wszystko Reasumując: Mój telefon - konto google play dodawanie płatnośći kartą banku swoją czy żony można dodać telefon żony - konto Google Play nie można dodać żadnej płatnośći po -przełożeniu karty do mojego fona w drugi profil też nic nie można dodać co jest grane. Prosze zrozumieć wyczerpałem wszystkie możliwośći i opcje a zakupić nic nie można w sklepiku, czy ma ktoś jakieś wytłumaczenie co to może być lub co blokuje konto z płatnośćiami ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts