t.bone Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam, Przesledzilem wątki na forum, ustawiłem wszyatko tak jak zaleca Orange i dalej mam problem - nie wysyła i nie odbiera MMS'ów. Ustawienia wyglądają tak: O co come on? Przerabial ktoś to już u siebie? Wysłane z mojego MI 3W
thomas Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Ja mam co prawda nju, ale to też Orange i w Ustawieniach nie mam podanego portu i typ uwierzytelnienia mam na brak. Żadnych problemów z wysyłaniem czy odbieraniem nie mam. Wysłano z MI3
t.bone Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Opublikowano 24 Listopada 2014 Ok sprawa się wyjaśniła. Problem tkwił w Orange. Po przejściu na abonament, usługa MMS została domyślnie wyłączona. Musiałem ponownie włączyć ją, na stronie Orange na moim koncie. Pozdr! Temat można zamknąć. 1
Yamnick Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Ten temat został zamknięty przez moderatora.Powód: Problem rozwiązanyJeśli chciałbyć ponownie otworzyć wątek, napisz do moderatora lub administratora forum.
Rekomendowane odpowiedzi