chsklika Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Witajcie Wczoraj zakupiłem kamerkę Xiaomi MiJia 360 security cam. Nie mam problemów z pobraniem zdjęć na smartfon (ios) ale niestety nie mogę pobrać filmów. Wchodzę w Mi Home do > Gallery > SD card > Wybieram plik wideo i klikam Download. Po chwili pojawia się przy nagraniu napis Downloaded (nagrania nie ma w smartfonie). Nie mam żadnej innej opcji eksportu do telefonu, chmury itp. Podpowiecie? pozdrawiam Tomwk
pkonrad Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Nadaj wszystkie uprawnienia aplikacji Mi Home.
pkonrad Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 A bo Ty masz ios. Na androidzie wszystko działa poprawnie. Z systemu Apple nie korzystam.
chsklika Opublikowano 1 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2019 Jest opcja żeby ściągnąć przez przeglądarkę w komputerze? Albo podpinając kamerkę pod USB?
mrosi Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: w tym dziale jeden wątek jest dla każdego modelu urządzenia.
Rekomendowane odpowiedzi