ziomson Opublikowano 31 Grudnia 2018 Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) Cześć. Mam taki mały problem. Nagrałem film w slow motion moim mi8 (miui 10.1.2.0) W galerii wszystko śmiga fajnie super, można nawet ustawić kiedy ma się zacząć te całe slow motion. Niestety kiedy chce wysłać komuś ten film pojawia się problem taki, że cały film jest przyspieszony. Coś tam pokombinowałem i podczas edycji tego pliku w galerii, kiedy ustawia się w jakim czasie ma zacząć się slow motion u góry widnieje napis "save". Kiedy go klikam coś tam się zapisuje lecz tylko do 20% i się wyłącza. O co tutaj chodzi? Edytowane 31 Grudnia 2018 przez ziomson
Steller Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) @ziomson Rzeczywiście właśnie przetestowałem u siebie na miui 8.12.27 i opcja która powinna wyeksportować film (aby był w slowmo) wyłącza się przy 17% postępu, i nic dalej się nie dzieje (crash?). it's not a bug it's a feature? edit: można wrzucić przez aplikacje googla Zdjęcia i tam zmienić na tym "pasku" miejsca slowmo dać share, i działa Film wrzuciłem w oryginalnej jakości i po pobraniu na komputer również jest slowmotion Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Steller
brolapaw Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Mam ten sam problem na Mi MIX 2s. Nie działa opcja "Save"
Rekomendowane odpowiedzi