Gość Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Witam mam problem z funkcją ulepszania dźwięku Mi. Nie mogę jej włączyć , opcja jak i wybór słuchawek są wyszarzone w ustawieniach. Czy ktoś może coś podpowiedzieć ,spotkał się z tym? Czy potrzebne są jakieś aplikacje zainstalowane żeby ta opcja była dostępna?
mrosi Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 9 minut temu, wnclooney napisał: Witam mam problem z funkcją ulepszania dźwięku Mi. Nie mogę jej włączyć , opcja jak i wybór słuchawek są wyszarzone w ustawieniach. Czy ktoś może coś podpowiedzieć ,spotkał się z tym? Czy potrzebne są jakieś aplikacje zainstalowane żeby ta opcja była dostępna? Podłączyłeś słuchawki...?
mrosi Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Przed chwilą, wnclooney napisał: Słuchawki podłączone. I...?
mrosi Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 1 minutę temu, wnclooney napisał: No i nic dlatego zadałem pytanie. Wyczyść dane aplikacji Muzyka.
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Ok chyba znalazłem problem. To przejściówka jakaś trefna na drugiej od żony załapało bez problemu. Dźwięk na obu jest tylko na mojej oryginalnej z zestawu nie wykrywa go w ulepszaniu dźwięku, a na drugiej już tak. Edytowane 28 Grudnia 2018 przez wnclooney
mrosi Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi