Problemy techniczne
6 topics in this forum
-
- 1 reply
- 1.7k views
Hej Czy ktoś wie jaki jest rozmiar torx'a potrzeby do odkręcenia dwóch śrubek kolo portu usbc. Chce wymienić wyświetlacz. Pozdrawiam
Last reply by Antek Szprycha, -
-
- 2 replies
- 5.4k views
Po zainstalowaniu jakiejkolwiek aktualizacji późniejszej niż 9.8.1 wywala błąd aparatu: Nie można nawiązać połączenia z aparatem, uruchom ponownie telefon. Po przywróceniu wersji 9.8.1 aparat działa, ale wtedy nie działają SMS (problem z bazą danych SQLite i tzw. downgrade 112 do 111). Orientuje się ktoś czy zostało coś zmienione w kodzie dot. aparatu po wersji 9.8.1? Ewentualnie jak rozwiązać ten problem?
Last reply by xjotto, -
- 0 replies
- 2.9k views
Sterowanie natężeniem podświetlenia nie do końca działa tak jak powinno. W zakresie od 0% do 20% faktycznie działa, ale przy 20% jest już maksymalne podświetlenie i w zakresie od 20% do 100% nic się nie zmienia.
Last reply by xjotto, -
Cześć Mam problem z mi6x mianowicie telefon mial wgrany soft z a2 i po jakimś czasie sie zbrickował (nie jestem użytkownikiem tego telefonu) zwykle wisi najprawdopodobniej w EDL bo jest widoczny jako Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 ale nie moge nic zrobić (trzymanie przycisku power nic nie daje) Jest szansa zeby to jeszcze jakoś odratować?
Last reply by Filo301, -
Mi sound enhancer nie działa
by Guest- 7 replies
- 3.8k views
Witam mam problem z funkcją ulepszania dźwięku Mi. Nie mogę jej włączyć , opcja jak i wybór słuchawek są wyszarzone w ustawieniach. Czy ktoś może coś podpowiedzieć ,spotkał się z tym? Czy potrzebne są jakieś aplikacje zainstalowane żeby ta opcja była dostępna?
Last reply by mrosi, -
- 2 replies
- 2.2k views
Cześć, Mój Mi 6X ma błąd aparatu po aktualizacji Miui, przy włączeniu aparatu wyskakuje błąd, a później już działa jednak nie pokazuje sie ten pasek górny (filtry, lampa blysk. itp) a kiedy chce znów aktualizowac miui pojawia sie błąd (daje sc) za to jak chce wejść w ustawienia, te ciągle sie ładują, co robić!?
Last reply by tomaxas,