viper111 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Nie wiem czy to najlepszy dział ale zapytam o kilka rzeczy z typu mega początkującego: - jakie aplikacje na telefonie powinienem zainstalować aby przesyłać obrazy (Video, zdjęcia) na Mi Box'a ? zainstalowałem WEB Vide Caster i działa ale czy są jakieś konkretne dedykowane aplikacje od google? - jaką aplikację zainstalować na PC aby wysyłać obrazy na MI Box'a? wysyłam przez chrome i działa ale czy jest jakaś lepsza, dedykowana aplikacja (program)? zdjęć juz przykładowo przez chroma nie mogę wysłać? - jakim programem/aplikacja na PC i na telefonie udostępniać filmy / zdjęcia / dokumenty tak aby z poziomu Mi Boxa przeglądać zawartość PC / Telefonu i wybrać co otworzyć?
zuku1786 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Jeśli chodzi o telefon i dedykowane aplikacje Googla to jest to aplikacja "zdjęcia" z której możesz udostępnić na mi boxa zdjęcia i filmy z telefonu. Z komputera nie używam więc nie pomogę.Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. 1
Rekomendowane odpowiedzi