JamCiTo Opublikowano 17 Grudnia 2018 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Nie chcąc śmiecić w innych tematach, pozwolę sobie założyć taki (jak zbędny - to proszę się nie wahać tylko kosz). Pytanie w związku z problemami z Gboardem: co zrobić? Dlaczego nie działa? Itp... Itd... Ja ze swojej strony mogę zaproponować SwiftKey. Bardzo fajna klawiaturka, bardzo konfigurowalna, dużo (i trafnych) podpowiedzi. Uczy się z czasem stylu pisania... Itp... Itd... Można pisać gestami (znaczy się mazać sobie po ekranie) i najważniejsze - po zalogowaniu, ustawieniu i takich tam innych, na każdym telefonie, na jakim to instalowałem, zapamiętane wszystko i bez problemowe użytkowanie i zgodne z przyzwyczajeniami. Polecam sobie podmienić zamiast Gborda.
rock'n'rolla Opublikowano 17 Grudnia 2018 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Możesz sobie obadać jeszcze klawiaturę BlackBerry. Wrzuciłem swego czasu opis w dziale "modyfikacje techniczne". Moim zdaniem najwygodniejsza klawiatura ever + najszybciej się na niej pisze.
mrosi Opublikowano 17 Grudnia 2018 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Zakładając kolejny wątek śmiecisz na Forum: https://miuipolska.pl/forum/search/?q=gboard
Rekomendowane odpowiedzi