Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie wiem czy to normalne w tym telefonie czy ja o czymś nie wiem.Stockowy odtwarzacz nie wykrywa żadnych plików na karcie sd.po wejściu w ustawienia odtwarzacza i wybór folderów można jedynie zaznaczyć lub odznaczyć te które odtwarzacz widzi ale w pamięci telefonu.Nie ma możliwości dodania żadnego innego folderu.Jeśli ktoś miał taki problem to bardzo proszę o radę.Pozdrawiam :???:

Opublikowano

Menadżer wykrywa kartę bez problemu, pliki są w folderze Music, chyba że ma znaczenie to, że w folderze Music są kolejne foldery i dopiero w nich pliki mp3. Poza tym mam zainstalowanego powerampa i on bez problemu wykrywa pliki

Opublikowano (edytowane)

Ja mam tak samo i widzi wszystkie pliki. Generalnie nie ma znaczenia czy wrzucisz je "luzem" czy pogrupujesz w foldery i podfoldery.

A nie przesunąłeś przypadkowo suwaka "Minimalny rozmiar plików audio" na wyższą wartość? A może masz inny format .mp3 (jest ich więcej niż jeden :)) i system ich nie rozpoznaje?

Edytowane przez mrosi
Opublikowano

Mp3 są standardowe zresztą google Play Music też mi nie wykrywa żadnych plików audio. Jedynie poweramp wszystko czyta,mp3,flag,aac bez różnicy. Spróbuję jeszcze sformatować kartę z poziomu telefonu, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Zresztą poprzednim telefonie LG 4xhd miałem to samo. Może to winna karty. Tak czy siak dzięki za pomoc.

Opublikowano

Tą opcję o nie pokazywaniu utworów poniżej 800kB mam zupełnie wyłączoną.Ale czy jest włączona czy nie jest to samo.Pokazuje mi za to folder bluetooth na karcie sd,w którym mam zgrane dzwonki z poprzedniego telefonu.Ciekawe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...