Jump to content

Jezyk polski nie działa na mi band 3 nfc

Argi
 Share

Recommended Posts

Witam mam problem ponieważ zrobiłem wszystko co umiałem i co przeczytałem ale mój mi band 3 nfc nie chce działać ale od początku, to tak zainstalowałem MiFit z google play połączyłem opaskę zaktualizowałem został język chiński, wiec odinstalowałem, zainstalowałem notify & fitnes pobrałem język polski (1.5.0.2_Mili_chongqing_d.mm_forcePL_tylko.data.fw)wgrałem go tą aplikacją na opaskę wyświetliło się "Połącz z apk by uaktualnić" połączyłem MiFitem pobranym z postu dokładnie "MrTomi-3.5.4-PL.apk bazowany na miusiu MiFit z PL FW dla Amazfit BIP" połączyłem wszystko poszło dobrze ale opaska dalej wyświetla ten komunikat co mam zrobić? z tego co wiedziałem parę osób miało ten problem ale nikt nie napisał jak go rozwiązał. Proszę administracje o nie banowanie tematu ponieważ nie znalazłem nigdzie rozwiązania mojego problemu do wersji NFC, a w innych tematach nikt jasno nie wytłumaczył rozwiązania 

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Czy Ty jesteś niepełnosprytny? Jeśli mod usuwa wątek, to znaczy że ma ku temu powód. Tym powodem jest to, że identyczny wątek jest na pierwszej stronie działu.

Spamujesz pytaniami na zasadzie Ctrl+C -> Ctrl+V w różnych tematach i śmiecisz na Forum wątkami. Jeszcze jeden taki  numer i pożegnasz się z Forum. Tymczasem 10 godzin odpoczynku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...