geforc Posted December 7, 2018 Share Posted December 7, 2018 Witam, dzisiaj przyszedł do mnie z GB ten nawilżacz ale w zestawie instrukcja tylko w języku Chińskim, w internecie też nie znalazłem innej niż z krzaczkami... może wy macie jakieś namiary na wersje angielską ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
canibalo Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 google translator polecam, masz tam opcje tłumaczenia ze zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 https://fccid.io/2AP98-CJXJSQ02ZM/User-Manual/User-Manual-3936946#download 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geforc Posted December 10, 2018 Author Share Posted December 10, 2018 (edited) Następne pytanie, w internecie widać że apka do tego nawilżacza ma pełno opcji, u mnie jest tylko ON OFF, tryb AUTO I, II i III prędkości oraz timer. Nie ma opcji do ilu % wilgotności ma nawilżać ani nic... jakby było to okrojone... Apkę mam ustawioną na MAINLAND CHINA i język Angielski Edited December 10, 2018 by geforc Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarosg Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Pomóżcie kochani. Jak rozpoznać ten nawilżacz w wersji 2018? Ma ktoś wiedzę czym różni się wersja 2017 od 2018? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezol Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Czy ktoś wie jak wpiąć go do aplikacji Mi Home na iOS? Posiadam już odkurzacz Xiaomi Roborock S50 oraz oczyszczacz powietrza wpięte do aplikacji i działają bez zarzutu. Tutaj niestety zostałem zmuszony zmienić region, apka sparowała się z nawilżaczem, ale moge go tylko włączać i wyłączać i śledzić na tej miniaturce urządzenia w aplikacji poziom nawilżenia, gdy chce wejść to wyskakuje komunikat "Nie udało się zainicjować urządzenia (7)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
edissah Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Czy wie ktoś jak wyczyścić porządnie nawilżacz? Zbiornik na wodę i plastikowe łopatki są czyszczone, a z nawilżacza śmierdzi.. nie wiem już gdzie szukać przyczyny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_b Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 On 2/28/2019 at 5:32 PM, bezol said: Czy ktoś wie jak wpiąć go do aplikacji Mi Home na iOS? Posiadam już odkurzacz Xiaomi Roborock S50 oraz oczyszczacz powietrza wpięte do aplikacji i działają bez zarzutu. Tutaj niestety zostałem zmuszony zmienić region, apka sparowała się z nawilżaczem, ale moge go tylko włączać i wyłączać i śledzić na tej miniaturce urządzenia w aplikacji poziom nawilżenia, gdy chce wejść to wyskakuje komunikat "Nie udało się zainicjować urządzenia (7)" Mam dokładnie to samo: Szanowni forumowicze, mam nadzieje że również ekipa wsparcia XIAOMI Zakupiłem urządzenia 2 urządzenia: Smartmi Xiaomi Evaporative Humidifier 2 oraz Robot Vacuum Cleaner 2 s50 s55 Niestety mam problem z symultaniczną ich obslugą w aplikacji XIAOMI HOME. 1) Wymaganie dla ROBOT S50 jest takie - że można go dodać TYLKO na serwerach europejskich w aplikacji (nie na chińskim serwerze) 2) Urządzenie HUMIDFIER 2 mogę dodać do aplikacji tylko wtedy jak zaloguje się na chińskim serwerze. Czyli aktualnie moja sytuacja, że ROBOTS50 mam na jednym serwerze, żeby zobaczyć status HUMIDFIER 2 muszę się przelogować. Na dłuższą metę nie powinno tak być, eliminuje to jedno urządzenie z używania funkcji smart z aplikacji. STAD PYTANIE: Czy jest już dostępny gdzieś serwer gdzie będę mógł dodać oba urządzenia do aplikacji XIAOMI HOME? (może mam nieaktualne dane (robiłem dochodzenie z miesiąc temu) Jeśli nie - to czy mogę liczyć na zwrot pieniędzy za jedno z urządzeń? pozdrawiam, piotrek_b proszę o wsparcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janeo Posted March 10 Share Posted March 10 W dniu 7.12.2018 o 11:43, geforc napisał(a): Witam, dzisiaj przyszedł do mnie z GB ten nawilżacz ale w zestawie instrukcja tylko w języku Chińskim, w internecie też nie znalazłem innej niż z krzaczkami... może wy macie jakieś namiary na wersje angielską ? Najlepiej w już tłumaczonej wersji PL: https://manuals.plus/pl/smartmi/evaporative-humidifier-2-manual Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts