pparsniak Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Czy ten telefon obsługuje standard MHL?, a może jest jakiś inny sposób żeby wypluć z niego obraz na telewizor z hdmi? Chodzi mi o oglądanie filmów na telewizorze. Wiem ze jest WiFi-Direct, ale mój telewizor nie posiada tej funkcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Nie, o ile dobrze pamiętam to chyba tylko Mi2 miał MHL, reszta nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasabi Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Można dokupić do TV przystawkę z obsługą WIFI-Direct. Np. Measy A2K. Cena nie jest wygórowana, a powinno z czymś takim działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igoor1983 Posted December 1, 2014 Share Posted December 1, 2014 Mam takie cos kupilem na aliexpress za ok 20 $ i powiem jedno - nie polecam. Tzn tryb mirror czyli klonowanie na żywo to raczej zabawka bo jakość obrazu i opóźnienie fatalne. Odtwarzać filmy można z napisami ale jedynie art czy sub i niestety nie można skokowo przybliżać obrazu tak wiec funkcjonalność średnia. Zdjęcia można oglądać choć sam player pozostawia wiele do życzenia - jednym zdaniem za rok lub dwa jak do pracują technologie to będzie można kupowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts