naver Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Witajcie. Czy ktoś miał problem z siecią? Mam wpięte dwie karty i mimo że telefon wskazuje że zasięg jest to nie da się do mnie dodzwonić. Nie mogę też wysłać SMS. Dopiero po jakimś czasie dostaje info że nie udało się wysłać wiadomości dlatego też wiem, że jest jakiś problem. Zdarzyło mi się to 2x ale telefonu nie mam za długo. Reset telefonu za pierwszym razem załatwił sprawę, za drugim razem wysunięcie tacki również załatwiło sprawę. Karty są raczej ok. Bo poprzednio w mi5s nie było żadnych problemów.
Nezumi Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 APNy poprawne? Karty w ustawieniach rozmowy/internet są odpowiednio przypisane? Jaki soft?
naver Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2018 Mam global 10.0.3.0 , a ustawień kart nie ruszałem. Obie karty w Play. Na drugiej karcie po wyłączeniu obsługi 2x 4g nie ma opcji punktów dostępu. Ale po tym zabiegu na razie nie glupieje..
petla7 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Widzisz mam podobny problem ale nie w takim stopniu jak miesiąc temu. Odpisywałem to ale podczas rozmów telefonicznych. Zmiana dostępu do sieci(przez zasięg) lte/3g/gsm wyłącza wogóle zasięg co mnie strasznie mierzi. A samo wyszukiwanie 3g lub H./H+ też zawiesza sieć. Rozwiązania tego problemu nie znalazłem. Lte działa bez zarzutu. Wysłane z mojego MI 8 ~MIUI 10 GLOBAL stable, oreo 8.1~przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi