Skocz do zawartości

Mi Fit - akualizacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zauważyliście po ostatniej aktualizacji oprogramowania, że bateria w telefonie jakoś bardziej cierpi? Nie wiem czy jest to spowodowane tą aktualizacją, ale widzę, że bateria jakoś krócej trzyma w telefonie. Być może popełniłem błąd klikając jakąś aktualizację Mi Fit...może niepotrzebnie. No i teraz klops...do poprzedniej wersji raczej szans nie ma wrócić. Można w przyszłości zaniechać pobierania tych aktualizacji? Zauważyliście coś takiego jeśli chodzi o baterię? Telefon "pożyczam" i stąd to pytanie o baterię...

A jeszcze 1 pytanie...

Mam zainstalowaną aplikację w nie moim telefonie (adres gmail zapożyczony od własciciela, ale podane moje dane w aplikacji). Chciałbym zainstalować aplikację w innym telefonie (innej osoby z innym gmailem, ale również z moimi danymi). Chciałbym podgladać moje wyczyny przyszłościowo na tym drugim telefonie. Jak to wygląda? Jaka jest procedura? skasować aplikację na tym I-szym telefonie? w Jaki sposób? Jakoś to zresetować? I od nowa na nowym telefonie taka sama procedura przy rejestracji na nowy adres gmail? Wybaczcie za takie pytania, ale jestem laikiem jesli chodzi o informatykę i elektronikę...a telefon póki co mam klasyczny dlatego "gościnnie" korzystam z aplikacji u bliskich. :) Pozdrawiam i dziękuję za info i pomoc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...