jaarek Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Cześć, mam Xiaomi Redmi Note LTE z oprogramowaniem MIUI Polska V5 Android: 4.4.2 15.0.0 dziś zainstalowałem MIUI Polska V6 Android: 4.4.4 | MIUI: 4.11.7 i nie mogę odblokować telefonu. Po restarcie podaje PIN do karty i pojawia się na ekranie "Wpisz hasło", niestety klawiatury nie ma. We wcześniejszej wersji miałem blokadę ekranową z kodem. Czy ktoś miał podobny problem? Wiecie jak roziązać problem.
Stachura5 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Sflashuj jeszcze raz MIUI Polska
jaarek Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 W Mi Recovery wykonałem Wipe All Data.
Miv Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Ustawienia- urzadzenie- język, klawiatura. Odznacza pisanie głosowe i zaznacz jako główne klawiatura Xperia. Potem możesz dodać głosowe jako drugie. Zadziała.
jaarek Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 Miv, źle mnie zrozumiałeś. Po pierwszym uruchomieniu telefonu nie mogłem odblokować telefonu. Nie mówiąc już o wejściu w ustawienia klawiatury.
Bubu Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 jaarek,ale MIv dobrze prawi. Miałem dokładnie to samo i trzeba właśnie w ustawieniach zmienić/dodać klawiaturę. Może cofnij się do V5 ustaw tak żeby nie prosiło o pin i potem na V6 ustaw sobie klawiaturę?
mirmad Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 No tak ale jarek nie może wejść na telefon ja miałem podobnie tylko nie miałem po przejściu wi fi mnie pomogły ustawienia fabryczne , a swoją drogą, Flash robiłem trzy razy w różnych ustawieniach i efekt był ten sam
eXclusive Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 jak masz dostęp do neta i zalogowany Play sklep możesz z poziomu komputera zainstalować jakąś klawiaturę by Fleksy
ZduneX25 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Przez ADB shell można zamieniać klawiatury i je instalować/usuwać bez konieczności wprowadzania PINu (wystarczy włączony telefon). $ adb shell ime usage: ime list [-a] [-s] ime enable ID ime disable ID ime set ID
Rekomendowane odpowiedzi