Adamur Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 ... blokady ekranu - jak ustawić??? W mi4c miałem to włączone i było bardzo przydatne...
michal01 Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 Wpisz "przycisk zasilania" w wyszukiwarce w ustawieniach i będzie w jednej z opcji.Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Gość Forsaken Opublikowano 7 Lutego 2019 Opublikowano 7 Lutego 2019 Niestety, to jedyne wyjście żeby skutecznie zakończyć rozmowę w tym telefonie. Czujnik zbliżeniowy w tym modelu działa pod psem, tzn raczej wogole nie działa...Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Adam Błażejewski Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 Czujnik działa tylko trzeba go wyczyścić od czasu do czasu. Też miałem z tym problem ale od czasu jak go wyczyściłem problem ustał.
kris259 Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 W którym miejscu jest dokładnie ten czujnik? Jak go czyścisz?
Adam Błażejewski Opublikowano 8 Lutego 2019 Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Umiejscowiony jest tam gdzie głośnik do rozmów, generalnie czyszczę aby nie było tam żadnych paprochów czy kurzu i tyle. Używam do tego sprężonego powietrza. Edytowane 8 Lutego 2019 przez zoltan78
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Opcja kończenia rozmów powinna być w ułatwieniach dostępu, ale kiedyś to miałem i wyłączyłem, przypadkowe klknięcie na przycisk kończyło połączenia, rozmówcy byli wkurzeni.
Rekomendowane odpowiedzi