Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zainstalowałem MIUI 37.0.0 i zniknął ViperFX. Doczytałem, że trzeba go dograć w trybie recovery. Pobrałem z miuipolska.pl ale podczas instalacji w recovery wyrzuca błąd. Mój Redmi Note Pro w recovery nie ma możliwości wyłaczenia weryfikacji sygnatur. Co radzicie?

• Like 1
Opublikowano

Podłączam się pod wątek. Mi się udało pod twrp sflashować Vipera ale co najlepsze, nie mam go w ustawieniach, nie mogę nigdzie znaleźć ikonki i jedyny ślad aplikacji mam w informacjach o apkach. Nic więcej. Do tego nie mam dźwięku jak ktoś dzwoni do mnie mimo, że wszystko jest ładnie ustawione.

Opublikowano (edytowane)

Dzięki, faktycznie jest apka :)

dziwne tylko, że po przeniesieniu do folderu tracę ikonkę a w efekcie nie mam możliwości odpalenia aplikacji. Cóż, póki co ją zostawiłam jak była wcześniej i na razie jest ok.

Edytowane przez Mauelith
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niestety byłam zmuszona do postawienia v37 od nowa i kwestia Vipera się nie zmieniła. Po zainstalowaniu apka znika. Całe szczęście, że zdążyłam ustawić co i jak ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

przypadkiem chyba znalazłam rozwiązanie tego problemu. Poprzez root explorera usunęłam app'kę z system/app VFX.apk. Następnie zainstalowałam ponownie Vipera i ikonka nie znika :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...