SuperSonic Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 Witajcie. Mam pytanie do posiadaczy MIMIXA2s. Czy u Was też w trakcie odsuwania fona od ucha ekran się nie wybudza żeby można było zakończyć rozmowę?U mnie pozostaje wygaszony i muszę dotknąć sensora na pleckach lub wcisnąć np. Power żeby go wybudzić.Denerwuje mnie to okrutnie.
lockerek Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 U mnie nic takiego nie ma, kończę rozmowę i podświetla się ekran ale niektórzy skarżyli na tą dolegliwość. Jaki Rom ?
SuperSonic Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Opublikowano 16 Listopada 2018 49 minut temu, lockerek napisał: U mnie nic takiego nie ma, kończę rozmowę i podświetla się ekran ale niektórzy skarżyli na tą dolegliwość. Jaki Rom ? Rom dzisiejszy.Miui Polska.Telefon zakupiony w Polsce w sklepie Proline.Wczoraj odblokowałem bootloadera i zrobiłem co trzeba.Na Globalu też był wygaszony.
mrosi Opublikowano 16 Listopada 2018 Opublikowano 16 Listopada 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi