Einiasty Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Domyślam się, że pewnie nie jest to najpoważniejszy problem na świecie, ale czy wy tez macie ponad jednosekundowe opóźnienie przy wybudzeniu telefonu? W praktyce wyglada to u mnie tak, ze gdy mam zablokowany telefon i naciskam przycisk zasilania to czerwone przyciski dotykowe natychmiast się podświetlaja, a na ekran muszę poczekać jeszcze ponad sekundę, co mnie nieco irytuje. Czy u Was dziala to tak samo? Jak zredukować to opóźnienie? Czym jest spowodowane?
ZduneX25 Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Masz może aktywne Przypadkowe użycie (jest chyba domyślnie aktywne, w ustawieniach wyświetlacza to znajdziesz)? Wtedy czujnik w momencie wybudzania sprawdza czy nie jest zakryty i to mogłoby skutkować ewentualnym opóźnieniem.
Einiasty Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Opublikowano 6 Listopada 2014 Jak to przeczytałem to wstąpiła we mnie nowa nadzieja, ale niestety miałem tę opcję już wyłączoną. Proszę o jakieś dalsze sugestie.
Einiasty Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Opublikowano 7 Listopada 2014 Może chociaż ktoś sprawdzi, czy ma tak samo i mi powie, ze tak właśnie powinno być?
laza Opublikowano 8 Listopada 2014 Opublikowano 8 Listopada 2014 Mam taki sam efekt. Po wciśnięciu powera najpierw podświetlają się przyciski a potem ekran, tylko jak na moje oko jest to różnica kilkudziesięciu milisekund.
saimon Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 mi2s też ma to opóźnienie, ale jest ono grubo poniżej sekundy
beeste Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 W moim Note też pojawiło się takie opóźnienie po zainstalowaniu karty microSD.
Rekomendowane odpowiedzi