Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od wczoraj jestem posiadaczem redmi note 6 pro i w opcjach mam tylko, kod pin, linie papilarne i hasło, nie ma nigdzie odblokowywania "twarzą" 

Opublikowano

RODO s(...) i nie włączysz jak masz zaznaczony region Polska. Zmień region na Indie i pojawi się ta opcja chociażby według mnie jest to przereklamowany ficzer. O wiele wygodniejszy jest odcisk palca i działa w każdych warunkach oświetleniowych

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Żebyś czasem się nie zapędził...
U mnie na polskim regionie nawet appka Themes nie chce się uruchomić. Jak jest inny powód to chętnie się dowiem jaki

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, olutus napisał:

RODO s(...) i nie włączysz jak masz zaznaczony region Polska. Zmień region na Indie i pojawi się ta opcja chociażby według mnie jest to przereklamowany ficzer. O wiele wygodniejszy jest odcisk palca i działa w każdych warunkach oświetleniowych emoji6.png

Dzięki bardzo za informację, bo myślałem, że jakiś błąd mam, odcisk mi wystarczy, chciałem tylko sprawdzić jak to działa. Powinni to poprawić bo jak by nie patrzył w PL nie idzie z tego korzystać jak by ktoś chciał.

Edytowane przez Ozborn
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

W PL nie ma, bo RODO, jak się z RODO uporają to wróci...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...