promotion Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 własnie stałem się nowym posiadaczem redmi note5 plus i od razu na początku pojawił się zasadniczy problem . po zainstalowaniu MIPCSUTE na kompie i podłączeniu telefonu wyskakuje okno ,że muszę ściągnąć aktualizację na telefon , a telefon jest zaktualizowany i wszystkie aktualizacje pobrane . wersja MIU V10.02 najnowsza . na telefonie jest ustawiony port usb jako przesyłanie plików lub zdjęć , tryb debugowania usb też zaznaczałem ( bez rezultatu ) . Windows widzi prawidłowo telefon ale apka windowsa do obsługi telefonu jest dla mnie nie do przyjęcia Jak wyczytałem na forach zagranicznych podobno jest problem z aplikacją MIPCSUITE , że podobno nie chce działać z wersjami androida pow. 6.0 . czy to prawda ? . czy jest jakiś sposób aby odpalić tą apkę z moim telefonem aby to działało . ( poprzednio miałem huaweya i miał taką apkę HIPCSUITE i była super - super łatwy dostęp do zdjęć itp. ) . Bardzo proszę o jakieś wskazówki jak to uruchomić .( jak mi się nie uda tego uruchomić to będę zmuszony reklamować zakup telefonu i wrócę do huaweya . w zał skriny komunikatów
RobertS Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Po co kombinować wystarcza zdjęcia Google w telefonie i automatyczna synchronizacja z chmura oraz to samo na kompie z win10 wystarczy konto google i po sprawie...to co masz w tel(zdjęcia )automatycznie masz w folderze na kompie...pozdrWysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi