Hightower113 Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Witajcie. Mam problem z blokadą ekranu w moim Mi8. Otóż przeszedłem z wersji 8.8.30 na 8.10.18. Czyli backup w TWRP, instalacja do 8.10.18, wipe, odtworzenie danych z backupu i wszystko zadziałało jak trzeba. Jednak nie mogę ustawić blokady ekranu (ani PIN, ani wzór) i odcisku palca (pokazuje mi się ekran aby przyłożyć palec i nic się nie dzieje). Jak biorę anuluj to nie zapisuje mi ani PIN ani wzoru. Co za tym idzie nie mogę ustawić płatności zbliżeniowej.... no i mam stale odblokowany telefon. Jakoś nie czuje się z tym komfortowo. Blokada twarzą działa, ale co mi po tym. Czy u Was wszystko dziala poprawnie? Macie jakiś pomysł co z tym fantem zrobić? Pozdrawiam Hightower
Nezumi Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Wipe i nie wrzucaj backupu...
Hightower113 Opublikowano 24 Października 2018 Autor Opublikowano 24 Października 2018 Tak myślałem, że nie obejdzie się bez ręcznej konfiguracji całego telefonu. A chciałem tego uniknąć. Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
Hightower113 Opublikowano 25 Października 2018 Autor Opublikowano 25 Października 2018 Wipe i nie wrzucaj backupu...Zamykając temat. Wipe bez wrzucenia backupu pomógł. Wszystko działa jak należy. Przywróciłem z chmury i wszystko się poinstalowało jak należy. Dzięki za pomoc.Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 25 Października 2018 Opublikowano 25 Października 2018 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi