GEnx Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Witam, Możecie mi powiedzieć czy działa wam ten tryb? Włączyłem w ustawieniach, ale nie ma reakcji po przeciągnięciu palca tak jak pokazuje animacja w ustawieniach. Pozdrawiam
mrosi Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Masz włączoną obsługę gestami, czy włączone przyciski programowe?
GEnx Opublikowano 24 Października 2018 Autor Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) Właśnie gestami i tu jest chyba problem. Po włączeniu programowych działa. Szkoda Edytowane 24 Października 2018 przez GEnx
RobertN Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 Mi działa tylko przez chwilę po włączeniu tej opcji w ustawieniach. Jak telefon dłużej pochodzi to przestaje reagować na gest zmniejszenia ekranu. Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 24 Października 2018 Opublikowano 24 Października 2018 1 godzinę temu, GEnx napisał: Po włączeniu programowych działa. Szkoda Celowo zadałem pytanie w ten sposób, aby zmobilizować Cię do sprawdzenia. Gdybyś od razu sprawdził, nie musiałbyś zakładać wątku. Co było bardziej wymagające czasowo...?
Rekomendowane odpowiedzi