KrzysiekCzarny Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Witam, Nie działa mi Internet w UK. W ogóle nie działa przesyłanie danych - nie pojawiają się ikonki przesyłu. Ustawienia operatora są ok. Ps. piszę posta po raz drugi, pierwszy zniknął nie wiem czemu. Pozdrawiam, Krzysiek
KrzysiekCzarny Opublikowano 30 Października 2014 Autor Opublikowano 30 Października 2014 Przełożyłem swoją karte sim do telefonu kumpla (Lumia 625) od razu dostał sms z ustawieniami internetu. U mnie nic takiego nie przychodzi. I od razu też necik mu śmiga - a u mnie cisza. Dordźcie coś proszę.
tosshi2 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Sprawdz jakie sa ustawienia operatora na tej lumii i wprowadz recznie takie same w mi3.
boober Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Witam, Nie działa mi Internet w UK. W ogóle nie działa przesyłanie danych - nie pojawiają się ikonki przesyłu. Ustawienia operatora są ok. Ps. piszę posta po raz drugi, pierwszy zniknął nie wiem czemu. Pozdrawiam, Krzysiek Jaka sieć? Prześlij screenshot z ustawieniami z Xiaomi.
KrzysiekCzarny Opublikowano 31 Października 2014 Autor Opublikowano 31 Października 2014 Witajcie, Przepisałem ustawienia od kolegi i śmiga aż miło Dzięki
Yamnick Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi