Skocz do zawartości

[NIEAKTUALNE] Nilkin Case Redmi NOTE - BCM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa przedmiotu:

Genuine Nillkin Super Shield Hard Case Cover Skin + Screen Protector For Xiaomi Miui Hongmi Note Red Rice Note Redmi Note

Opis:

Na sprzedaż nowy CASE do telefonu Xiaomi Redmi/Hongmi NOTE. Właśnie go wypakowałem po ponad miesięcznej wędrówce z Chin i... okazało się, że przez niedopatrzenie zamówiłem CASE do telefonu, którego nie posiadam :wink:

Potrzebowałem dokładnie takiego CASE'a do Redmi 1s, a zamówiłem do wersji NOTE. Zwracam na to uwagę potencjalnemu nabywcy, aby później również nie było nieporozumień.

W zestawie:

- CASE (czarny)

- folia ochronna na ekran

- ściereczka

Za ile wylicytujesz za tyle kupisz! Nie ma tego typu case'ów na Allegro zbyt wiele, dlatego myślę, że jest to okazja. Polecam ją śledzić. Mnie ten case jest niepotrzebny. Wydaje się, że gdybym się nie pomylił i zamówił dokładnie taki sam, ale dla modelu telefonu, który rzeczywiście posiadam, to byłbym zadowolony :)

Cena: Za ile wylicytujesz - za tyle kupisz.

Link do aukcji: http://allegro.pl/nillkin-case-hongmi-redmi-note-i4719943134.html
Kontakt: Kontakt przez Allegro

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 30 dni.

Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...