Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mówiąc ,czy ktoś się spotkał z problemem z aplikacją viber- przy wył ekranu w tel. aplikacja nie dostarcza przychodzących do mnie wiadomości ( w lg g2 nie mam z tym problemów) ,a w przypadku 2 tel z viberem pokazuje info ,iż dany użytkownik był online x min temu ... Czyli wygląda jakby tel wył aplikację/ wył transmisję danych do aplikacji ..Co można z tym zrobić ? Mam MI3 i v5 stable

Opublikowano

Panel sterowania -> Uprawnienia... popatrz czy aplikacja ma dostęp do wszystkiego. Ewentualnie jak to nic nie da spróbować wrzucić do paczki z romem na /system, może cokolwiek pomoże...

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam wszystkich,mam problem z aplikacją viber ponieważ gdy telefon wchodzi w tryb uśpienia wiadomosci nie dochodzą do mnie ani nie można się dodzwonić na viber ,aplikacja ma na dane wszystkie uprawnienia i autostart,problem występował także w miui 5 zmieniłem na  nowsze miui z nadzieją na naprawe ale problem nie ustąpił.Posiadam także red rice 1s i nie ma żadnego problemu,viber działą bez zarzutu.Temat był już poruszany tutaj na forum jednak moderator zamkną go ,a problem nie został rozwiązany.

Proszę o pomoc ponieważ dużo korzystam z tej aplikaciji.

//Z25: otworzyłem wątek i przeniosłem post

Opublikowano

problem jest rom ponieważ na wczesniejszych wersjach viber działa bez zarzutu.

A z ciekawości - czy przypadkiem coś ci vibera nie zabija po wygaszeniu ekranu? Np Greenify, czy Menadżer zadań z ES Explorera, albo może domyślne mechanizmy MI?

Marvinka ma coś takiego na Szamszungu - po zgaszeniu ekranu ikona Vibera zmienia się na szaro, działa, ale komunikacji zero.

Opublikowano

A z ciekawości - czy przypadkiem coś ci vibera nie zabija po wygaszeniu ekranu? Np Greenify, czy Menadżer zadań z ES Explorera, albo może domyślne mechanizmy MI?

Marvinka ma coś takiego na Szamszungu - po zgaszeniu ekranu ikona Vibera zmienia się na szaro, działa, ale komunikacji zero.

Problem występuje w rom,czytałem dużo po angielskich forach jak narazie to tylko pomaga instalacja aplikacji advanced wifi lock,mam nadzieje że z czasem problem zostanie rozwiązany.

• 1 rok później...
Opublikowano

Na MIUI 6.7.21 te ten problem występuje.

Na włączonym telefonie wszystko ok ale jeżeli uśpie telefon to i viber idzie spać...

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Mam problem na mi6 z powiadomieniami z vibera pojawiają się losowo, raz normalnie przyjdzie kilka wiadomości ale w większości przypadków niema żadnej reakcji telefonu, dopiero po wejsciu w aplikacje widac, że któryś pisał.

Soft to global 8.5.1.0 NCAMIEG ale na 8.2.2.0 było to samo, telefon z X-Kom. 

Załączam zrzuty ekranu z ustawieniami. 

Screenshot_2017-09-08-22-38-11-658_com.viber.voip.png

Screenshot_2017-09-08-22-36-35-599_com.miui.securitycenter.png

Screenshot_2017-09-08-22-52-44-255_com.miui.gallery.png

Screenshot_2017-09-08-23-21-44-860_com.miui.securitycenter.png

Screenshot_2017-09-08-22-37-09-968_com.miui.powerkeeper.png

Screenshot_2017-09-08-22-37-39-232_com.android.settings.png

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...