mk12344 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Szczerze mówiąc ,czy ktoś się spotkał z problemem z aplikacją viber- przy wył ekranu w tel. aplikacja nie dostarcza przychodzących do mnie wiadomości ( w lg g2 nie mam z tym problemów) ,a w przypadku 2 tel z viberem pokazuje info ,iż dany użytkownik był online x min temu ... Czyli wygląda jakby tel wył aplikację/ wył transmisję danych do aplikacji ..Co można z tym zrobić ? Mam MI3 i v5 stable
Numb Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Apka w autostarcie? Dane uprawnienia?
mk12344 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Aplikacja jest na pewno w autostarcie ,startuje po każdym resecie. A gdzie sprawdzić uprawnienia ? Edytowane 23 Października 2014 przez mk12344
Numb Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 Panel sterowania -> Uprawnienia... popatrz czy aplikacja ma dostęp do wszystkiego. Ewentualnie jak to nic nie da spróbować wrzucić do paczki z romem na /system, może cokolwiek pomoże...
m_usz Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 Witam wszystkich,mam problem z aplikacją viber ponieważ gdy telefon wchodzi w tryb uśpienia wiadomosci nie dochodzą do mnie ani nie można się dodzwonić na viber ,aplikacja ma na dane wszystkie uprawnienia i autostart,problem występował także w miui 5 zmieniłem na nowsze miui z nadzieją na naprawe ale problem nie ustąpił.Posiadam także red rice 1s i nie ma żadnego problemu,viber działą bez zarzutu.Temat był już poruszany tutaj na forum jednak moderator zamkną go ,a problem nie został rozwiązany. Proszę o pomoc ponieważ dużo korzystam z tej aplikaciji. //Z25: otworzyłem wątek i przeniosłem post
m_usz Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 problem jest rom ponieważ na wczesniejszych wersjach viber działa bez zarzutu.
Marvinka Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 problem jest rom ponieważ na wczesniejszych wersjach viber działa bez zarzutu. A z ciekawości - czy przypadkiem coś ci vibera nie zabija po wygaszeniu ekranu? Np Greenify, czy Menadżer zadań z ES Explorera, albo może domyślne mechanizmy MI? Marvinka ma coś takiego na Szamszungu - po zgaszeniu ekranu ikona Vibera zmienia się na szaro, działa, ale komunikacji zero.
m_usz Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 A z ciekawości - czy przypadkiem coś ci vibera nie zabija po wygaszeniu ekranu? Np Greenify, czy Menadżer zadań z ES Explorera, albo może domyślne mechanizmy MI? Marvinka ma coś takiego na Szamszungu - po zgaszeniu ekranu ikona Vibera zmienia się na szaro, działa, ale komunikacji zero. Problem występuje w rom,czytałem dużo po angielskich forach jak narazie to tylko pomaga instalacja aplikacji advanced wifi lock,mam nadzieje że z czasem problem zostanie rozwiązany.
willlow Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 Na MIUI 6.7.21 te ten problem występuje. Na włączonym telefonie wszystko ok ale jeżeli uśpie telefon to i viber idzie spać...
mickarp Opublikowano 24 Lipca 2016 Opublikowano 24 Lipca 2016 To samo z aplikacją pebble, zabija po wyłączeniu ekranu.
corfu85 Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Witam Mam problem na mi6 z powiadomieniami z vibera pojawiają się losowo, raz normalnie przyjdzie kilka wiadomości ale w większości przypadków niema żadnej reakcji telefonu, dopiero po wejsciu w aplikacje widac, że któryś pisał. Soft to global 8.5.1.0 NCAMIEG ale na 8.2.2.0 było to samo, telefon z X-Kom. Załączam zrzuty ekranu z ustawieniami.
Rekomendowane odpowiedzi