Pekka Pajkonen 0 Posted October 8, 2018 Report Share Posted October 8, 2018 Witam towarzystwo. Chcę kupić Mi Max 3 wersję 6/128. Czy może mi ktoś polecić pewne źródło? Chodzi głównie o to, żeby sprzęt nie okazał się podróbką, oraz żeby podczas późniejszych aktualizacji nie uceglić urządzenia. Z góry dziękuję za podpowiedzi. Link to post Share on other sites
j.a.r.e.c.k.i 1 Posted October 8, 2018 Report Share Posted October 8, 2018 Hej. Sprzet nie jest podrobka. Kupilem u uzytkownika golden Electronic na Alle. Model z globalem, 9.6.0.4.Bootloader odblokowany. Jestem zdziwiony bo wszystko pieknie hula. U wiekszosci na tym romie są problemy z polaczeniami. U mnie jest ok .Zawsze mozesz wrzucic EU rom. Wysłane z mojego MI MAX 3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to post Share on other sites
Pekka Pajkonen 0 Posted October 8, 2018 Author Report Share Posted October 8, 2018 52 minuty temu, j.a.r.e.c.k.i napisał: Kupilem u uzytkownika golden Electronic na Alle. Możesz podlinkować, bo nie mogę znaleźć tego sprzedawcy. Link to post Share on other sites
crixus937 0 Posted October 8, 2018 Report Share Posted October 8, 2018 Max 3 6/64 możesz kupić tylko w wersji chińskiej. Będzie to telefon z dystrybucji na Chiny i wgranym nieoficjalnie romem global i będzie wymagał pozostawionego odblokowanego bootloadera Globalna wersja jest tylko 4/64 Link to post Share on other sites
Pekka Pajkonen 0 Posted October 9, 2018 Author Report Share Posted October 9, 2018 19 godzin temu, crixus937 napisał: Będzie to telefon z dystrybucji na Chiny i wgranym nieoficjalnie romem global i będzie wymagał pozostawionego odblokowanego bootloadera Czy postawienie na tym miui od Acida skutkuje uwaleniem sprzętu? Link to post Share on other sites
crixus937 0 Posted October 9, 2018 Report Share Posted October 9, 2018 Nie, ale każdy rom poza oficjalnym chińskim wymaga odblokowanego bootloadera na stałeSent from my MI MAX 3 using Tapatalk Link to post Share on other sites
Recommended Posts